31 Temmuz 2012 Salı

Tesettür Etek Modelleri

Tesettür giyim modelleri arasında eteklerde çok fazla kullanılmakta ve kadınlar etek modelleri ile kombine edebilir ve şıklıklarını oluşturmaktadırlar. Etek modelleri içerisinde bayanlar için uzun, cepli, cepsiz olanlar çiçekli veya geometrik şekilli veya düz olarak tasarlanmış etekler bulunmaktadır.

Etek çeşitleri kişilerin kendi zevklerine göre seçebilecekleri bir giysidir. Etek denildiğinde akla gelen aslında yazın veya kışın kullanılan bir giysidir. Ancak kışında etekler kullanılmaktadır. Kalın opak çoraplarla kullanılan etekler da kaşe olanlarda bayanlar tarafından sıkça kullanılan bir giysidir. Etek kumaşları; kaşe, jarse, penye, olarak çok çeşitli kumaşlardan üretilmektedir. Eteklerde uzun olanlar olanlar, gibi birçok çeşidi bulunmaktadır. Etek modelleri özellikle tesettür giyim mağazalarında çok sıklıkla görebileceğiniz ürünler arasında yer almaktadır. Sizde en kaliteli etek tarzlarını internet sitelerinde de bulabilir ve ayrıca bir şıklık oluşturabilirsiniz.

 Etek pantolon da aynı şekilde tesettür giyim mağazalarında bulunan bir modeldir. Özellikleri kumaş farklılıkları ve çeşitleri ile birlikte en şık olabileceğinizi etek modellerini oluşturabilir ve seçimlerinizi buna göre yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder